Στόχος δανειστικής βιβλιοθήκης

«Επαναστατική πράξη δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς επαναστατική θεωρία» έλεγε ο Λένιν, και η λέσχη Αναιρέσεις προσπαθεί να συμβάλλει στην προσπάθεια σκιαγράφησης μιας σύγχρονης θεωρίας για την κομμουνιστική απελευθέρωση. Πάνω από 800 τίτλοι βιβλίων και πολλοί εκδοτικοί οίκοι φιλοξενούνται στη δανειστική βιβλιοθήκη μας.
 Πολιτική οικονομία, ιστορία, κλασσικός μαρξισμός, ποίηση, λογοτεχνία, φιλοσοφία κ.α. Νέες εκδοτικές και συγγραφικές δουλειές, μεταχειρισμένα βιβλία! 
H προσπάθεια μας έχει ως βασικό στόχο να θέσει τα πρώτα θεμέλια για ένα νέο σύγχρονο εργατικό διαφωτισμό κόντρα στην υποταγή και τον σκοταδισμό του σάπιου συστήματος! Ταυτόχρονα προσπαθούμε να κάνουμε την επαφή με την θεωρία και τον πολιτισμό όσο πιο προσιτή οικονομικά γίνεται.
Η προσπάθεια μας αυτή βρίσκεται στην εκκίνηση της και θεωρούμε πως μπορεί να συνεχιστεί, να βαθύνει, να μεγαλώσει. Για αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εκδόσεις,

ΚΨΜ, 

RED MARKS, 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, 
Χαραμάδα, 
ΤΟΠΟΣ,
Εκτός γραμμής, 
Νήσος, 
Νησίδες,
Α/συνέχεια 
Κινούμενοι τόποι,
ΕΕΚ
Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς, 
Πιρόγα,
Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο,
Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ,
Κοροντζή,
ΜΙΕΤ,   
Μέγας Σείριος, 
Βιβλιοπέλαγος,
Αντιτετράδια Εκπαίδευσης και 
Παράξενες Μέρες 

για την προσφορά βιβλίων στην λέσχη μας για την διαμόρφωση ανοιχτής δανειστικής βιβλιοθήκης ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην προσπάθεια μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά του δεκάδες αγωνιστές που προσέφεραν τα βιβλία τους για το συλλογικό μας εγχείρημα!

Συνεχίζουμε να αρχειοθετούμε, να συλλέγουμε και να εμπλουτίζουμε την βιβλιοθήκη μας

Αν θες να γίνεις μέλος της ανοιχτής δανειστικής βιβλιοθήκης και να συμβάλλεις στην προσπάθεια αυτή μπορείς να επικοινωνήσεις:

ιστοσελίδα των Αναιρέσεων  http://anaireseis-patras.blogspot.gr/
mail επικοινωνίας: anaireseis.patras@gmail.com
Τηλ. επικοινωνίας: Πανταζόπουλος Θοδωρής (6986739736)