Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Εκδήλωση : Το Περιβάλλον στο στόχαστρο του Καπιταλισμού

Η Λέσχη Αναιρέσεις Πάτρας σας καλεί στην Εκδήλωση παρουσίασης του τρέχοντος τεύχους του περιοδικού ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ με θέμα : "Το περιβάλλον στο στόχαστρο του Καπιταλισμού - Συζήτηση για μια βιώσιμη σχέση ανθρώπου - φύσης" το Σάββατο 10/2 στις 7 !

Την εποχή του ολοκληρωτικού καπιταλισμού που η επίθεση σε λαό και νεολαία γίνεται πιο αντιδραστική από ποτέ, την εποχή της πείνας, της φτώχειας, της πιο σκληρής εκμετάλλευσης των εργαζομένων το περιβάλλον και οι νέες τεχνολογίες θυσιάζονται στο βωμό της καπιταλιστικής κερδοφορίας.

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού των Αναιρέσεων, που προσπαθεί να «σηκώνει το γάντι» στα φλέγοντα ζητήµατα της εποχής µας, στο περιβάλλον και την ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή αποφεύγοντας μια στείρα δηµοσιογραφία. Για εµάς, είναι σαφές ότι η πλήρης υπεράσπιση του περιβάλλοντος- της φύσης και των «κατοίκων» της- δεν µπορεί παρά να επιτευχθεί µέσα από ένα άλλο πλαίσιο οργάνωσης της κοινωνίας και της οικονοµίας, συµβατό µε τις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων.

Συζητάμε με τους:
Παύλο Αντωνόπουλο , Βιολόγο , Μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ για την κομμουνιστική απελευθέρωση
Γιώργο Καφφέζα , Μεταφραστή
Μικαέλα Κούρλα , φοιτήτρια , μέλος της Συντακτικής ομάδας του περιοδικού ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ

Στο χώρο θα βρίσκεται φυσικά και το περιοδικό!

Λέσχη Αναιρέσεις Πάτρας
Σάββατο 10-2 / 19.00
Ζαίμη 69Α 1ος όροφος

Σας περιμένουμε!


fb event : https://www.facebook.com/events/202512637151901/