Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις ζητά την στήριξή σου!

25 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ

7-8 Ιουνίου στο Νότιο Πάρκο 
(Είσοδος με οικονομική ενίσχυση)

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Φέτος, συμπληρώνονται 25 χρόνια διεξαγωγής του Φεστιβάλ Αναιρέσεις στην Πάτρα, ένα νεολαΐστικο, πολιτικό και πολιτιστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται από την νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ)  και που ξεκίνησε και συνεχίζει να είναι αυτοοργανώμενο, χωρίς χορηγούς.

Το εγχείρημα των Αναιρέσεων (Φεστιβάλ,Λέσχη,Περιοδικό,Κάμπινγκ) έρχεται να συγκρουστεί με τη λογική της εμπορευματοποίησης και της θυσίας όλων στο βωμό του κέρδους . Προτάσσουμε έναν άλλο τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας, δίπλα στις ανάγκες της νεολαίας και των εργαζομένων, έξω από την εμπορευματοποιημένη διασκέδαση και την αγοραία αντιμετώπιση της τέχνης και της δημιουργίας. Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε το φεστιβάλ αυτό στο τέλος της χρονιάς λίγο πριν το καλοκαίρι με συλλογικούς όρους ώστε να είναι προσιτό σε όλους με προτάσεις διασκέδασης που συνδυάζουν την οικονομία με την ουσία,  ανοιχτό σε νέες ιδέες και πλούσιο σε πολιτιστικό και πολιτικό περιεχόμενο.

Τα τελευταία χρόνια η διεξαγωγή και επιβίωση τέτοιων εγχειρημάτων γίνεται όλο και πιο δύσκολη, για να έχει επιτυχία και συνέχεια ένα τέτοιο εγχείρημα είναι πολύ σημαντική και η δική σου βοήθεια. Σε καλούμε λοιπόν,  να ενισχύσεις και εσύ το Φεστιβάλ Αναιρέσεις οικονομικά με τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης που θα υπάρχουν στο Φεστιβάλ όλο το διήμερο διεξαωγής του καθώς και στις εξορμήσεις που γίνονται σε όλη την πόλη τις μέρες πριν το Φεστιβάλ, αλλά και με την βοήθειά σου στο στήσιμο του φεστιβάλ που ξεκινάει από την Πέμπτη 6 Ιουνίου στο Νότιο Πάρκο! Βοήθησε και εσύ στην διεξαγωγή ενός Φεστιβάλ που γίνεται από εμάς, για εμάς!



anaireseis.patras@gmail.com