Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης ξανά στους δρόμους!

 

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης μπαίνει ξανά σε λειτουργία. Αύριο στη λαΐκη της Νικολάου στο κέντρο θα βρείτε το γνωστό "κουτί" μετά τις 12.00. Την επόμενη βδομάδα η Λέσχη μας θα είναι ανοιχτή -με ώρες και μέρες που θα ανακοινωθουν το επόμενο διάστημα- για να έχετε τη δυνατότητα να φέρετε ή να πάρετε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. 

Με το δεύτερο lockdown αλλά και με τις φυσικές καταστροφές σε Καρδίτσα και Κρήτη οι ανάγκες για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων είναι μεγαλύτερες από ποτέ!

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στους κατοίκους να ενισχύσουν και να διευρύνουν το Δίκτυο Αλληλεγγύης της πόλης μας. Οι εργαζόμενοι και ο λαός της Πάτρας, στις συνθήκες που ζούμε λόγω της πανδημίας, καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα.Το κουτί του Δικτύου Αλληλεγγύης θα συμβάλλει στην προσπάθεια ευπαθών ομάδων, εργαζομένων, ανέργων, αστέγων, πολυτέκνων οικογενειών, μεταναστών να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες που ξανά έχουμε μπροστά μας.


Για να ανθήσει η αλληλεγγύη η συλλογικότητα, ο αγώνας στις γειτονιές απέναντι στον φόβο και την αδιέξοδη ατομική λύση. Οι άνθρωποι  που έχουν ανάγκη να ξέρουν οτι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος αλληλεγγύης που θα τους στηρίξει.
 
Επικοινωνήστε με τη Λέσχη Αναιρέσεις Πάτρας για να οργανώσουμε την αλληλεγγύη και τον αγώνα μας!


Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση : Ζαϊμη 69Α
Facebook: facebook.com/lesxianaireseispatra/
Instagram: anaireseis_patras
Τηλέφωνο:6973299495

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!
👊
#ΜένουμεΕνεργοί
 #Covid19Solidarity